Over ons

Wij zijn Tommjo, uw full service marketplace agency.

Unieke hoeveelheid ervaring

Al sinds 2009 zijn wij actief in Marketplace Management. Zeker in Nederland is een dergelijke hoeveelheid kennis en ervaring uniek in dit vakgebied. Marketplaces hebben dan ook geen geheimen meer voor ons. Zo heeft elk platform haar eigen regels, van Amazon tot Zalando en van Walmart tot bol.com. Of dit nu een algoritme is, of een bepaalde werkwijze vanuit de organisatie; er zijn altijd do’s en don’ts die succes kunnen bemoeilijken of juist aanwakkeren. Met onze kennis van de systemen en onze jarenlange praktijkervaring, is Tommjo de aangewezen partij om uw marketplace-activiteiten te begeleiden en uw succes te optimaliseren.

Hands-on samenwerking, korte lijnen

Naast advies- en voortgangsgesprekken, is ons doel ook om u op operationeel vlak te ontlasten. Marketplace management vraagt om onderhoud plegen en tijdig handelen en dan moeten simpelweg de handen uit de mouwen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij de invulling van uw marketplace-omgeving, hebben wij tevens een schil aan specialisten achter de hand, zoals grafisch ontwerpers en tekstschrijvers. Toch, om het werk en de communicatie overzichtelijk te houden, werken we graag met korte lijnen. De drijvende kracht hierin is Tom Pragt: oprichter, ervaringsdeskundige, adviseur en uw directe contactpersoon.

Onze absolute sterktes zijn onze kennis, ervaring en toewijding, en wij voorzien u altijd van concreet en eerlijk advies. Zowel begeleidend als uitvoerend; Tommjo laat uw merk groeien.

Tom Pragt
Tom Pragt
Marketplace expert

Full service Marketplace Agency

Tommjo biedt ondersteuning en strategie binnen alle marketplace-disciplines. Wij kunnen veel voor u betekenen in belangrijke facetten van marketplace management, maar nog veel meer in de samenwerking van deze onderdelen. Het is onze overtuiging én ervaring dat groei en succes op marketplaces altijd een samenspel is van disciplines, en dat is exact waar onze kracht ligt.

Icon