Interim

Tommjo laat uw merk groeien​

Een frisse blik

De wereld van marketplaces is veelomvattend en continu in beweging. Er zijn dus veel ballen om in de lucht te houden en wat een half jaar geleden nog dé oplossing was, werkt nu misschien niet meer. Van praktische tips tot strategische beslissingen, soms is het goed om een ervaren kracht van buitenaf mee te laten kijken.

Consulting

Een verkoopkanaal als Amazon vraagt om toewijding, investering en een langetermijnstrategie. Hierdoor staat u soms voor beslissingen met potentieel grote gevolgen. Denk bijvoorbeeld aan de keuze om nieuwe markten aan te boren, het ontwerp van uw Store te herzien of de indeling van uw marketplace-team. Juist omdat deze platformen relatief nieuw zijn, en tegelijkertijd veel impact kunnen hebben op uw omzet, is goed advies van groot belang.

Wat kan Tommjo hierin betekenen?

Soms heeft u geen behoefte aan nóg meer mensen achter de knoppen. Soms zoekt u simpelweg een sparringpartner. Ongeacht of u input wilt op de gehele strategie of alleen een review van losse onderdelen binnen uw marketplace-omgeving: wij helpen u graag verder. Op basis van jarenlange ervaring en uitgebreide kennis, staat Tommjo voor advies dat goed onderbouwd is, nuchter en concreet.

Wilt u uw marketplace-omgeving naar het volgende niveau krijgen en bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is?

Contact ons
Icon