Technische Integratie

Tommjo laat uw merk groeien​

Efficiëntie door automatisering

Een technische integratie betekent dat er een koppeling wordt gemaakt tussen uw marketplaces en uw interne systeem, zoals uw ERP-, PIM- of WMS-omgeving. Op deze manier wordt relevante data veilig en automatisch doorgezet, waardoor processen efficiënter verlopen en u meer rendement haalt uit uw marketplace-activiteiten.

Waarom is integratie belangrijk?

Wanneer u de vele logistieke en operationele processen snel en efficiënt wilt laten verlopen, is een technische integratie essentieel. Zaken als productinformatie, voorraadstanden, orderafhandeling en de bijbehorende financiële administratie, worden zo automatisch bijgewerkt. Partijen als Amazon hechten daarnaast veel waarde aan een tijdige informatievoorziening tussen aanbieders en consumenten. U ontkomt er dan ook niet aan om dergelijke zaken up-to-date te houden. Een goed ingerichte, geautomatiseerde koppeling bespaart uw team daarom een hoop werk.

Samen naar optimaal resultaat

De koppeling verloopt middels een zogeheten ‘integrator’. Deze software koppelt één of meerdere marketplace-platformen aan verschillende onderdelen uit uw interne systeem. Niet alleen voor uitgebreide voorraad- en productinformatie, maar ook voor zaken als content, advertenties en zelfs geautomatiseerde prijsbepaling.

De meeste onderdelen van de koppeling, zoals de invoer van content en producten, zullen wij voor u opzetten en onderhouden. De diepere, wat meer technische lagen van de integratie vergen mogelijk enige inzet van uw IT-team. Uiteraard kan Tommjo uw mensen op dit vlak begeleiden en zo zorgen we er samen voor dat uw systemen optimaal zijn ingericht om uw marketplace-doelen te behalen.

Wilt u uw marketplace-omgeving naar het volgende niveau krijgen en bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is?

Contact ons
Icon