A+ Content, Store en Brand Registry

Tommjo laat uw merk groeien​

Uw merkidentiteit op Amazon

Of het nu gaat om een enkele productpagina, of het merk als geheel; uitstraling, presentatie en herkenbaarheid hebben een enorme impact op uw conversie. Het is daarom belangrijk om uw merkidentiteit door te laten vloeien in uw marketplace-omgeving. En hoewel Amazon hier gratis hulpmiddelen beschikbaar voor maakt, gaat er een heel proces aan vooraf om hier gebruik van te mogen maken.

Wat is A+ Content?

A+ Content is een hulpmiddel om uw Amazon-omgeving vorm te geven. Denk aan de inrichting van uw pagina’s, de mogelijkheid om deze te voorzien van uw huisstijl of het toevoegen van banners voor uw populairste producten. Zonder A+ Content bent u beperkt tot afbeeldingen in statische kaders, begeleid door platte tekst. Voor consumenten is dit niet bepaald de snelste en meest uitnodigende manier om informatie op te nemen. A+ Content maakt dan ook een enorm verschil in de presentatie en zelfs conversie van uw producten.

Amazon Store

Naast een reeks productpagina’s, kunnen aanbieders ook een centrale pagina creëren; een zogeheten Store. Uw Store dient als een overkoepelende pagina voor uw complete Amazon-omgeving. Een dergelijke overzichtspagina is voor uw klant een prettig startpunt om uw gehele aanbod te bekijken. Voor advertenties of consumenten die via zoekmachines op zoek zijn, kan uw Store zelfs fungeren als een landingspagina. Zeker met behulp van A+ Content, is een representatief vormgegeven Store een krachtig hulpmiddel voor herkenbaarheid en vertrouwen.

Amazon Brand Registry

Voordat u gebruik mag maken van A+ Content of Amazon Store, dient u uw merk in te schrijven bij het Amazon Brand Registry. Geen eenvoudige stap, maar wel met veel bijkomende voordelen. Zo kunt u als merkeigenaar uw merk veel beter beschermen, bijvoorbeeld tegen aanbieders die onterecht uw merknaam gebruiken. Belangrijk om te weten is dat u voor deze inschrijving een actief geregistreerd handelsmerk dient te hebben voor uw merk.

Een Store met merkbeleving

Met A+ Content springt uw merkidentiteit in het oog. Een eigen Store maakt uw gehele aanbod overzichtelijk. Als geverifieerd merkeigenaar krijgt u allerlei hulpmiddelen om uw merkrechten te beschermen. Echter, al deze opties en meer krijgt u pas na een succesvolle inschrijving bij Amazon’s Brand Registry.

Zoals gezegd moet uw merk wel eerst als handelsmerk geregistreerd zijn. Die eerste stap kunnen wij u helaas niet uit handen nemen, maar de inschrijving bij het Brand Registry zeker wel! Daarnaast overzien wij de inrichting van uw Store en leveren wij kant-en-klare secties met A+ Content aan voor een sterke merkbeleving.

Hoe gaan we te werk

Uw Amazon-omgeving in uw eigen huisstijl? Dit is hoe we te werk gaan:

 1. 1

  In een kennismakingsgesprek bekijken we de uitstraling van uw merk en de mogelijkheden binnen Amazon.

 2. 2

  Wij begeleiden een succesvolle inschrijving van uw merk in Amazon’s Brand Registry.

 3. 3

  Op basis van uw voorkeuren wordt een eerste versie opgeleverd waar u feedback op geeft.

 4. 4

  Na goedkeuring van het eindresultaat, verzorgen wij de implementatie van A+ Content in uw Store.

 5. 5

  Ook na de livegang kunnen wij u blijven voorzien van kant-en-klare secties voor nieuwe producten.

Wilt u uw marketplace-omgeving naar het volgende niveau krijgen en bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is?

Contact ons
Icon