Amazon Advertising

Tommjo laat uw merk groeien​

Adverteren

Consumenten moeten het juiste product kunnen vinden op het juiste moment, en Amazon ziet advertenties hierin als een krachtig hulpmiddel. Daarom hebben zij hun zeer geavanceerde ‘advertising console’ ontwikkeld, waarbij de mogelijkheden eindeloos lijken. Uitgebreide kennis van het systeem is daarom ook essentieel, om advertenties effectiever te maken en sneller om te zetten naar verkopen.

Waarom adverteren?

PPC (ofwel Pay-per-Click) zegt het al: adverteren kost geld. Echter, boekt het ook resultaat. Elke aanbieder hoopt dat diens producten zo sterk zijn, dat klanten organisch bereikt worden, maar tussen miljoenen producten is dat een flinke uitdaging. U moet het als een investering zien, met als doel om bereik en afzet te vergroten. De sleutel is om de beste strategie voor uw product te achterhalen, gebaseerd op testen, rapporteren en bovenal ervaring. De vraag is dan ook niet ‘waarom adverteren?’, maar ‘op welke manier?’.

Welke advertising mogelijkheden zijn er?

Amazon kent drie types advertenties; ‘sponsored product ads’, ‘sponsored brand ads’ en ‘sponsored display ads’. Elk type werkt op een andere manier en verschijnt op andere plaatsen gedurende de klantreis. Of de consument nu op een productcategorie zoekt of specifiek bij uw concurrent; advertenties geven u talloze opties om zoekgedrag in uw voordeel te laten werken.

Effectief en rendabel adverteren

Zowel het zoekgedrag van consumenten als de mogelijkheden rondom adverteren zijn continu in ontwikkeling. De winnaar is dan ook niet de adverteerder met de meest consistente strategie, maar de adverteerder die zich juist het beste aanpast op basis van opgedane kennis. Deze aanpak loont, maar vraagt wel om toewijding en ervaring.

Als Marketplace Agency heeft Tommjo niet alleen meer dan tien jaar ervaring, vol leermomenten en best practises, maar ook met een zeer divers portfolio aan productcategorieën. Onze kennis en ervaring geven u de voorsprong om die onmisbare advertenties effectief en rendabel in te zetten.

Stappenplan

Meer resultaat uit uw advertenties halen? Dit is hoe we te werk gaan:

 1. 1

  Kennismakingsgesprek

  In een kennismakingsgesprek kijken we waar u staat, maar vooral waar u naartoe wilt groeien.

 2. 2

  Strategie

  Op basis van uw doelen, producten en budget bepalen we een strategie.

 3. 3

  Technische integratie

  Wij verzorgen de technische integratie en bepalen met u de juiste advertentiesoftware.

 4. 4

  Lancering

  Nadat we de juiste ‘keywords’ hebben bepaald, zien we toe op een soepele lancering.

 5. 5

  Wekelijkse updates en call

  In wekelijkse gesprekken bekijken we resultaten en sturen we uw advertentie-inzet bij voor optimaal resultaat.

Ons prijsmodel

Ons prijsmodel is gebaseerd op prestatie. Op basis van de omzet die wij voor u hebben behaald op de diverse marketplaces, vragen wij om een klein percentage als maandelijkse toelage. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat wij ons met volledige toewijding, net als u, inzetten om uw verkoopresultaten te maximaliseren.

Wij werken op basis van prestatie om meerdere redenen: het vertrouwen in onze klanten en hun producten, de waarde van een langetermijnstrategie en uiteraard ons geloof in marketplaces. Bovendien weten wij uit ervaring dat deze constructie het beste werkt voor alle betrokken partijen. Uiteindelijk draait alles bij ons om een succesvolle samenwerking. Doet uw merk het goed, dan doen wij het goed.

Wilt u uw marketplace-omgeving naar het volgende niveau krijgen en bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is?

Contact ons
Icon