Content en SEO

Tommjo laat uw merk groeien​

Inhoud die werkt

De ideale productpagina is niet alleen aantrekkelijk vormgegeven, maar bevat vooral ook de juiste informatie op de juiste plaatsen. Dit heeft namelijk consequenties op meerdere niveaus, zowel voor het informeren van de klant, als voor de werking van Amazon’s algoritme. Van een duidelijke productomschrijving tot specifieke productdetails: het heeft allemaal invloed op de organische ‘ranking’, SEO, klanttevredenheid en uw conversieratio.

De kracht van organische ‘ranking’

Amazon’s missie luidt om het meest ‘customer centric’-bedrijf ter wereld te zijn. Consumenten moeten op Amazon gemak ervaren en snel de producten vinden die het beste hun behoeften vervullen. Daarom moet content relevant zijn, de klanttevredenheid hoog en wordt de conversieratio gezien als een sterke indicator voor klantsucces.

Daarbij zijn het aspecten die elkaar versterken, als een positieve, vicieuze cirkel. Ook voor de langere termijn heeft dit dus veel invloed. Immers, hoe langer u deze aspecten op een wenselijk niveau houdt, des te meer uw positie als relevante aanbieder zich verstevigt en hoe hoger het algoritme u in de ranking plaatst.

Content met onze kennis

In het samenbrengen van consumenten en aanbieders is Amazon’s algoritme heer en meester, aangestuurd door relevante content, klanttevredenheid en conversieratio. Als Marketplace Agency is het onze kracht om dit algoritme in uw voordeel te laten werken.

Ons team weet hoe keywords het beste werken, zowel communicatief als technisch. Hoe productattributen bijdragen aan de vindbaarheid van uw producten, zodat u sterker staat wat betreft SEO. We weten hoe we de recensies van uw huidige klanten in kunnen zetten als een krachtig hulpmiddel voor het bereiken van toekomstige klanten. Met onze kennis, wordt het algoritme voor u een waardevol instrument.

Wilt u uw marketplace-omgeving naar het volgende niveau krijgen en bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is?

Contact ons
Icon