Tommjo accountmanagement

Tommjo laat uw merk groeien​

Elke discipline telt

Succes behalen op marketplaces is niet een kwestie van alleen ijzersterke content, of simpelweg alles inzetten op het meest efficiënte, logistieke proces. Succes wordt gevormd door alle disciplines zo goed mogelijk samen te laten werken, met toewijding en afgestemd op de regels van het platform. Vanuit deze filosofie nemen wij de groei van uw marketplace-omgeving zo goed als volledig uit handen.

Van A tot Z

Tommjo Accountmanagement bevat het complete, ‘full service’ proces. Van de kennismaking en het vaststellen van doelen, tot de integratie, implementatie en het onderhoud van uw marketplace-omgeving, inclusief advertenties en SEO. Met meer dan tien jaar ervaring in marketplace management en uiteenlopende portfolio’s, weten wij als geen ander wat er zoal op uw pad komt. Wij ondersteunen u daarom graag in elke fase van het proces, zowel adviserend als uitvoerend.

Filosofie achter onze werkwijze

Groei en succes op marketplaces is altijd een samenspel van disciplines. Dit is ook de reden dat nagenoeg ieder van onze klanten kiest voor ons ‘full service’ accountmanagement. En niet alleen vanwege onze kennis en ervaring, maar ook vanwege ons unieke en vooral eerlijke prijsmodel (meer hierover leest u verderop op deze pagina).

Zowel de samenwerking met onze klanten als ons prijsmodel is gebaseerd op dezelfde overtuiging: toewijding. Het betreden van marketplaces kan geen half werk zijn. Dat is zonde van uw investering en in die gevallen zullen wij daar ook eerlijk over zijn. Wij hebben het vertrouwen dat onze klanten, net als wij, voor 100% toegewijd zijn aan hun marketplace-activiteiten. Uw succes is immers ons succes, in elke discipline.

Stappenplan

Uw marketplace-omgeving naar het volgende niveau met Tommjo Accountmanagement? Dit is hoe we te werk gaan:

 1. 1

  Kennismakings gesprek

  In een kennismakingsgesprek kijken we waar u staat, maar vooral waar u naartoe wilt groeien.

 2. 2

  Strategy

  Op basis van uw doelen, producten en budget bepalen we een strategie, inclusief concreet stappenplan.

 3. 3

  Integratie

  Een technische integratie koppelt uw interne systeem aan uw marketplace voor snelheid en efficiëntie.

 4. 4

  Content & SEO

  Wij zetten de juiste content op de juiste plaats voor optimale (merk)presentatie en SEO.

 5. 5

  Adverteren

  Uw advertentie-inzet wordt geïmplementeerd, wekelijks met u besproken en bijgestuurd voor optimaal resultaat.

Wilt u uw marketplace-omgeving naar het volgende niveau krijgen en bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is?

Contact ons
Icon