Interim Marketplace Manager

Tommjo laat uw merk groeien​

Interim Marketplace Manager

  • 12+ jaar Amazon ervaring (1P & 3P)
  • Van strategie tot uitvoering
  • Zonder lange termijn contracten
  • Op voorhand duidelijkheid over de kosten

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is?

Contact

Een frisse blik

De wereld van marketplaces is veelomvattend en continu in beweging. Er zijn dus veel ballen om in de lucht te houden en wat een half jaar geleden nog dé oplossing was, werkt nu misschien niet meer. Van praktische tips tot strategische beslissingen, soms is het goed om een ervaren kracht van buitenaf mee te laten kijken.

Soms heeft u geen behoefte aan nóg meer mensen achter de knoppen. Soms zoekt u simpelweg een sparringpartner. Ongeacht of u input wilt op de gehele strategie of alleen een review van losse onderdelen binnen uw marketplace-omgeving: wij helpen u graag verder. Op basis van jarenlange ervaring en uitgebreide kennis, staat Tommjo voor advies dat goed onderbouwd is, nuchter en concreet.

Tevens is het mogelijk dat we Inhouse bij u op kantoor meewerken als interim marketplace manager. Met meer dan 12 jaar ervaring in marketplace management en uiteenlopende portfolio’s, weten wij als geen ander wat er zoal op uw pad komt. Wij ondersteunen u daarom graag in elke fase van het proces, zowel adviserend als uitvoerend.

Van strategie tot uitvoering

Icon