Amazon FBA

Tommjo laat uw merk groeien​

Opschalen door uitbesteden

Amazon heeft één van de grootste en meest efficiënte fulfillmentnetwerken ter wereld.
Met ‘Fulfillment by Amazon’, besteedt u het orderpicken, verpakken en verzenden van bestellingen uit aan Amazon. Hiernaast worden ook een aantal andere, waardevolle services beschikbaar gesteld aan u als aanbieder. Belangrijker nog: richting uw klanten wint u substantieel aan bereik, zichtbaarheid, snelheid en serviceniveau.

Fulfillment by Amazon

FBA bevat een breed pakket aan services die Amazon voor u kan uitvoeren, in veel gevallen zelfs efficiënter en goedkoper dan u dat zelf zou kunnen. Denk hierbij aan de opslag en verzending van uw producten, en de afhandeling van klantenservice en retourzendingen. Door gebruik te maken van Amazon’s fulfillmentnetwerk, bereikt u daarnaast relatief eenvoudig een groot gedeelte van Europa. Bovendien komen FBA-producten in aanmerking voor een ‘Prime-badge’, waarbij de miljoenen consumenten met een Prime-account, uw producten als eerste te zien krijgen met aantrekkelijke verzendopties.

Amazon’s netwerk optimaal benutten

Fulfillment by Amazon is voor veel aanbieders een verstandige keuze, zeker met het oog op groei en concurrentie. Echter, zoals gezegd kent FBA ook erg veel opties. De juiste keuzes zijn daarom goeddeels afhankelijk van de aard van uw producten, uw concurrentiepositie en de markten die u bedient.

Dankzij onze jarenlange ervaring met internationale aanbieders hebben wij veel kennis over FBA-services in de praktijk en wat zij zoal toevoegen. Wij hebben gezien wat werkt, wat niet, en welke aspecten voor groei zorgen. Kortom, waardevolle ervaringen bij het maken van strategische keuzes in het gebruik van Fulfillment by Amazon.

Wilt u uw marketplace-omgeving naar het volgende niveau krijgen en bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is?

Contact ons
Icon